Продавець ФОП Макідон Людмила Вікторівна розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1543 відгуків
ФОП Макідон Л.В.
Графік роботи
  • Понеділок
    09:3018:00
  • Вівторок
    09:3018:00
  • Середа
    09:3018:00
  • Четвер
    09:3018:00
  • Пʼятниця
    09:3018:00
  • Субота
    10:0017:00
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (68) 831-16-65
Людмила (перетелефонуєм)
+380 (67) 431-24-39
Володимир (перетелефонуєм)
+380 (95) 163-26-40
САЙТ - LVM.COM.UA
ФОП Макідон Людмила Вікторівна
Макідон Людмила Вікторівна
вул. 600-річчя, №17, Вінниця, Україна
lvm.com.uaservice83lvm@gmail.com
+380 (68) 831-16-65
+380 (67) 431-24-39
+380 (95) 163-26-40
Сирна закваска Супер Майя 88мл (фермент рідкий) INTERMAK, видео 1

Сирна закваска Супер Майя 88мл (фермент рідкий) INTERMAK

68 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: закваска сирна
Сирна закваска Супер Майя 88мл (фермент рідкий) INTERMAK
Сирна закваска Супер Майя 88мл (фермент рідкий) INTERMAKВ наявності
68 ₴
+380 (68) 831-16-65
Людмила (перетелефонуєм)
  • +380 (67) 431-24-39
    Володимир (перетелефонуєм)
  • +380 (95) 163-26-40
    САЙТ - LVM.COM.UA
+380 (68) 831-16-65
Людмила (перетелефонуєм)
  • +380 (67) 431-24-39
    Володимир (перетелефонуєм)
  • +380 (95) 163-26-40
    САЙТ - LVM.COM.UA
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики

Фермент рідкий для сиру "Супер Майя" 88мл (100 г)

Країна виробник: Туреччина. 

Компанія виробник/Торгова марка: "Інтермак". 

Інструкція застосування:  Фермент рідкий Супер Майя сирна закваска 88 мл Intermak - Закваска сирна, рідка, що містить ренін.

Ренін - молокозгортаючий фермент рослинного походження, застосовується для приготування сиру та бринзи в домашніх умовах.

Склад: мікробіальна протеаза (М. miehei/1%); вода; сіль (15%); бензоат натрію (антимикробний). 

Властивості:  По амінокислотному складу мікробіальний ренін порівняний із сичужним яловичим пепсином.  Не містить генно-модифікованих організмів (ГМО).  Є продуктом рослинного походження  може використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволиного та коров'ячого молока. 

Активність: 1:4500+500 од.

Варіанти застосування:

* Скляна пляшечка ферменту 88 мл розрахована на 100-150 літрів молока. 

* Витрата 1 чайної ложки на 5 літрів молока, в результаті отримуємо: 
Вихід готової продукції – бринзи в середньому 1-1,3 кг, залежно від жирності молока.

* Для приготування бринзи та сиру використовують 20-25 мл рідкого ферменту на 100 л молока, що має температуру +32℃ ... +38℃.

* Для приготування сиру, молоко з температурою +32°С ... +38°С, з розрахунку на 8-10л молока, вносять одну кришечку від флакону (6-7мл) рідкого ферменту.

Усередині упаковки є інструкція з використання ферменту виготовлення сиру, з рецептами.

Умови зберігання: Зберігати при температурі від +4°C до +30°C.

Термін зберігання: 2 роки.

УВАГА!  Не для вживання !

 

Основні атрибути
ВиробникIntermak
Країна виробникТуреччина
Основні
Вага100 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 68 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner