28 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Закваска для сиру.
Японський пепсин «мейто» дозволить Вам приготувати смачний сир (бринзу та ін.) В домашніх умовах без зайвого клопоту.
1 пакетик (1 г) пепсину розрахований на 100 літрів молока.
Пепсин (мікробіальних ренін) Meito застосовується при виробництві м'яких і твердих сортів сиру як в домашніх умовах, так і на виробництвах.
За допомогою пепсину Meito можна виготовити: звичайний домашній сир, ропні сири (бринза, сулугуні, фета і ін.), А також практично всі відомі тверді сорти сиру. Meito - натуральний продукт, що містить молокозсідальні ферменти.
Витрата: 1 г на 100 л молока; Спосіб застосування: Розчинити необхідну кількість пепсину в чашці холодної води з розрахунку 1 г (один пакетик) на 100 літрів молока. Помішуючи розчин, додати його в тепле молоко при температурі 35 ° С. Якщо необхідно використовувати 8-10 літрів молока - то використовують 1/10 частина пакетика. Якщо Ви робите сир постійно потроху: розвести один пакетик в 200мл попередньо прокип'яченої і охолодженої води і зберігати в холодильнику в банці з щільно закритою кришкою, періодично відмірювати потрібну кількість. Термін зберігання: 3 роки. Фасовка: пакетики по 1 г.Основні | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Вага | 1 г |