Продавець ФОП Макідон Людмила Вікторівна розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1366 відгуків
ФОП Макідон Л.В.
Графік роботи
  • Понеділок
    09:3018:00
  • Вівторок
    09:3018:00
  • Середа
    09:3018:00
  • Четвер
    09:3018:00
  • Пʼятниця
    09:3018:00
  • Субота
    10:0017:00
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (68) 831-16-65
Людмила (перетелефонуєм)
+380 (67) 431-24-39
Володимир (перетелефонуєм)
+380 (95) 163-26-40
ФОП Макідон Людмила Вікторівна
Макідон Людмила Вікторівна
вул. 600-річчя, №17, Вінниця, Україна
lvm.com.uaservice83lvm@gmail.com
+380 (68) 831-16-65
+380 (67) 431-24-39
+380 (95) 163-26-40
Фарба харчова для штампування м яса коричнева 1л RAIDEX, фото 2Фарба харчова для штампування м яса коричнева 1л RAIDEX, фото 3

Фарба харчова для штампування м яса коричнева 1л RAIDEX

665 ₴

  • В наявності
  • Код: маркування м'яса
Фарба харчова для штампування м яса коричнева 1л RAIDEX
Фарба харчова для штампування м яса коричнева 1л RAIDEXВ наявності
665 ₴
+380 (68) 831-16-65
Людмила (перетелефонуєм)
  • +380 (67) 431-24-39
    Володимир (перетелефонуєм)
  • +380 (95) 163-26-40
+380 (68) 831-16-65
Людмила (перетелефонуєм)
  • +380 (67) 431-24-39
    Володимир (перетелефонуєм)
  • +380 (95) 163-26-40
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики

Фарба харчова для маркування м'яса і м'ясних туш 1л, коричнева RAIDEX (Німеччина)

Країна виробник: Німеччина.

Компанія виробник/Торговельна марка: "RAIDEX".

Опис: Фарба для маркування м'яса РАЙДЕКС відповідає Директиві 94/36/EG (в ній йде річ про заборону деяких харчових добавок). Згідно з Директивою 91/497/EWG , при маркуванні м'ясної продукції допускається використовувати наступні барвники:

· E 129 червоний AC

· E 133 синій FCF

·      E 155 коричневий HT

Фарба дуже інтенсивна! Тому ми рекомендуємо Вам наносити її на штемпельну подушку економно.

Застосування: маркування наноситься на сирі шматки м'яса за допомогою гумових штампів і штемпельних подушок.

Форма поставки: пляшки об'ємом 1 літр.

Кольори: червоний, синій і коричневий.

КЛЕЙМИРОВАНИЕ М'ЯСА: Доброякісні м'ясні туші, оглянуті ветеринарними фахівцями на м'ясопереробних підприємствах і на ринку, відзначають знаками ветеринарного огляду — клеймами. Синьою фарбою таврують яловичину, баранину і свинину, надіслані для реалізації, зберігання і відвантаження. Червоною фарбою таврують яловичину, баранину і свинину, використовувану на місці для виробництва ковбас, консервів, напівфабрикатів та інших виробів. Козине і кінське м'ясо у всіх випадках таврують червоною фарбою. Коричневою фарбою таврують баранину, козину, конину, використовувану на місці для виробництва ковбас.

Залежно від вгодованості на яловичину і м'ясо буйволів наносять наступні клейма: на м'ясо I категорії — кругле, II категорії — квадратне і на lean — трикутне. При цьому на полутушу яловичини I категорії накладають п'ять клейм: на лопатковій, спинній, поперековій, стегновій і грудній частинах; на півтуші яловичини II категорії і худій — два клейма: по одному на лопатковій і стегновій частинах. М'ясо молодняку I і II категорій, крім того, таврують літерою М (висотою 20 мм), яку наносять праворуч від основного клейма на кожній частині. На полутушах быков и яков I и II категорий справа от каждого основного клейма ставят букву Б (высотой 20 мм). Если мясо будет использовано на месте для производства колбас, консервов, полуфабрикатов и прочих продуктов, то клеймо, соответствующее упитанности, наносят только на лопаточную часть. Баранье и козье мясо I категории клеймят круглым клеймом, II категории — квадратным и тощее— треугольным. На тушу I категории наносят пять клейм: по одному на лопаточной и бедренной частях с каждой стороны и одно — на грудинке (с правой стороны). Туши II категории клеймят четырьмя клеймами: по одному на лопаточной и бедренной частях с обеих сторон; тощие — одним клеймом на лопаточной части. Мясо баранье и козье, используемое на месте в переработку, клеймят в одном месте — в лопаточной части. Свинину жирную, беконную и мясо поросят I категории клеймят круглым клеймом; свинину мясную, обрезную, мясо подсвинков и поросят II категории — квадратным и свинину тощую — треугольным клеймом. На полутушу свинины всех категорий наносят одно клеймо на лопаточной части; на беконную свинину, кроме того, ставят справа от основного клейма букву Б. На туши подсвинков наносят два клейма, по одному на лопаточных частях, и, кроме этого, справа букву М. Туши поросят I категории клеймят также в одном месте на лопаточных частях, а туши поросят II категории — в четырех местах, по одному клейму на окороке и лопатке с каждой стороны. Свиные туши и полутуши, перерабатываемые на месте, клеймят на лопаточной части. Конину жирную, выше средней и средней упитанности клеймят круглым клеймом; нижесредней упитанности — квадратным и тощую — треугольным клеймом. Клеймят красной краской бедренную и лопаточную части полутуш; кроме того, на каждую полутушу справа от основного клейма наносят фиолетовой краской штамп высотой 20 мм «конина». Кроме мяса, клеймят также шкуры убойных животных. Для клеймения шкур употребляют клейма круглой формы, диаметром 60 мм. Клейма накладывают на крупные шкуры в двух местах: между лопатками и у корня хвоста. Коричневую краску наносят на мясо, которое будет использоваться для производства колбас, а также в производстве продуктов питания (сыры, колбасы, соусы, в кулинарии, в производстве хлебо-булочных изделий, в виноводстве и другое).    

Силка на відео про продукцію:  https://www.youtube.com/watch?v=Z1d7c9gPTOU&feature=youtu.be

Основні атрибути
ВиробникТому.М
Інформація для замовлення
  • Ціна: 665 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner