Продавець ФОП Макідон Людмила Вікторівна розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1227 відгуків
ФОП Макідон Л.В.
Графік роботи
  • Понеділок
    09:3018:00
  • Вівторок
    09:3018:00
  • Середа
    09:3018:00
  • Четвер
    09:3018:00
  • Пʼятниця
    09:3018:00
  • Субота
    10:0017:00
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (68) 831-16-65
Людмила (перетелефонуєм)
+380 (67) 431-24-39
Володимир (перетелефонуєм)
+380 (95) 163-26-40
ФОП Макідон Людмила Вікторівна
Макідон Людмила Вікторівна
вул. 600-річчя, №17, Вінниця, Україна
lvm.com.uaservice83lvm@gmail.com
+380 (68) 831-16-65
+380 (67) 431-24-39
+380 (95) 163-26-40
Фарба харчова для штампування м'яса 1л, синя, фото 2Фарба харчова для штампування м'яса 1л, синя, фото 3

Фарба харчова для штампування м'яса 1л, синя

665 ₴

  • В наявності
  • Код: маркировка мяса
Фарба харчова для штампування м'яса 1л, синя
Фарба харчова для штампування м'яса 1л, синяВ наявності
665 ₴
+380 (68) 831-16-65
Людмила (перетелефонуєм)
  • +380 (67) 431-24-39
    Володимир (перетелефонуєм)
  • +380 (95) 163-26-40
+380 (68) 831-16-65
Людмила (перетелефонуєм)
  • +380 (67) 431-24-39
    Володимир (перетелефонуєм)
  • +380 (95) 163-26-40
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики

Фарба харчова для маркування м'яса та м'ясних туш 1л, синя RAIDEX

Країна виробник: Німеччина.

Компанія виробник/Торгова марка: "RAIDEX".

Опис: Фарба для маркування м'яса РАЙДЕКС відповідає Директиві 94/36/EG (у ній йдеться про заборону деяких харчових добавок). Відповідно до Директиви 91/497/EWG, при маркування м'ясної продукції допускається використовувати такі барвники:

·       E 129 червоний AC

·       E 133 синій FCF

·        E 155 коричневий HT

Фарба дуже інтенсивна! Тому ми рекомендуємо Вам наносити її на штемпельну подушку ощадливо.

Застосування: маркування наноситься на сирі шматки м'яса за допомогою штампів і штемпельних подушок.

Форма поставки: пляшки об'ємом 1 літр.

Кольори: червоний, синій і коричневий.

Доброякісні м'ясні туші, оглянуті ветеринарними фахівцями на м'ясопереробних підприємствах і ринку, відзначають знаками ветеринарного огляду — клеймами.

Синьою фарбою таврують яловичину, баранину і свинину, що відправляються для реалізації, зберігання та відвантаження. Червоною фарбою таврують яловичину, баранину та свинину, що використовується на місці для виробництва ковбас, консервів, напівфабрикатів та інших виробів. Козяче та кінське м'ясо у всіх випадках таврують червоною фарбою.

Залежно від вгодованості на г о я д і н у і м'ясо буйволів наносять такі клейма: на м'ясо І категорії — кругле, ІІ категорії — квадратне і на худе — трикутне.

При цьому на напівтушу яловичини І категорії накладають п'ять клейм: на лопатковій, спинній, поперековій, стегновій та грудній частинах; на напівтуші яловичини II категорії та худої — два тавра: по одному на лопатковій та стегновій частинах.

М'ясо молодняку I та II категорій, крім того, таврують літерою М (заввишки 20 мм), яку наносять праворуч від основного тавра на кожній частині.

На напівтушах бугаїв і яків І та ІІ категорій праворуч від кожного основного тавра ставлять літеру Б (заввишки 20 мм).

Якщо м'ясо буде використане на місці для виробництва ковбас, консервів, напівфабрикатів та інших продуктів, то тавро, що відповідає вгодованості, наносять тільки на лопаткову частину.

Барання та козяче м'ясо І категорії таврують круглим клеїмом, ІІ категорії - квадратним і худе - трикутним. На тушу І категорії наносять п'ять клейм: по одному на лопатковій та стегновій частинах з кожного боку та одне – на грудинці (з правого боку). Туші II категорії таврують чотирма клеймами: по одному на лопатковій та стегновій частинах з обох боків; худі - одним тавром на лопатковій частині.

М'ясо бараняче і козяче, що використовується на місці для переробки, таврують в одному місці — в лопатковій частині.

Свинину жирну, беконну та м'ясо поросят І категорії таврують круглим тавром; свинину м'ясну, обрізну, м'ясо підсвинків та поросят ІІ категорії — квадратним і свинину худу — трикутним тавром. На напівтушу свинини всіх категорій наносять одне тавро на лопатковій частині; на беконну свинину, крім того, ставлять праворуч від основного тавра букву Б.

На туші підсвинків наносять два тавра, по одному на лопаткових частинах, і, крім цього, праворуч літеру М.

Туші поросят І категорії таврують також в одному місці на лопаткових частинах, а туші поросят ІІ категорії — у чотирьох місцях, по одному тавру на окістку та лопатці з кожного боку.

Свинячі туші та напівтуші, що переробляються на місці, таврують на лопатковій частині.

Конину жирну, вище середньої та середньої вгодованості таврують круглим тавром; нижче середньої вгодованості - квадратним і худу - трикутним тавром. Таврують червоною фарбою стегнову та лопаткову частини напівтуш; крім того, на кожну напівтушу праворуч від основного тавра наносять фіолетовою фарбою штамп заввишки 20 мм конина.

Крім м'яса, таврують також шкури забійних тварин. Для таврування шкір використовують клейма круглої форми, діаметром 60 мм. Клейма накладають на великі шкіри у двох місцях: між лопатками та біля кореня хвоста.

 

Основні атрибути
ВиробникТому.М
Інформація для замовлення
  • Ціна: 665 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner